Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για online αγορές 39 € και άνω
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για online αγορές 39 € και άνω

38 ΧΡΟΝΙΑ FENALIE (1983-2021)

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΧΩΡΟΥ

fenalie-shop-about-us-our-shopfenalie-shop-about-us-our-shop

Η Εταιρεία

Τσάντα υφασμάτινη cotton μεγάλη για την παραλία με χερούλια δερμάτινα χρώμα μπεζ
fenalie-in-the-making

To fenalie ιδρύθηκε το 1983. Το όνομα Fenalie προέρχεται από 3 ονόματα, Fenia (fen), Alexandra (al), Natalie (ie), τρεις ξαδέλφες παιδιά δύο αδελφών. Πρωτοποριακό τότε, έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα αποξηραμένα άνθη.

Tο Fenalie συνεχίζει να είναι συνώνυμο του καλού γούστου, που κάνει την διαφορά στο σπίτι σας, για μια όμορφη, μοναδική και ατμοσφαιρική διακόσμηση.

Tα τελευταία 18 χρόνια ανέλαβε τα ηνία η δεύτερη γενιά του Fenalie, η creative director Φένια Σπυράτου.

Η Φένια έχοντας πάντα ως αρχή την ηθική πρακτική του fair trade και επιστρατεύοντας το καλλιτεχνικό της ταλέντο, διατηρεί σταθερές συνεργασίες με τεχνίτες από Ινδονησία.

Η Φένια σχεδιάζει την πλειοψηφία των αντικείμενων του Fenalie. Κάθε χρόνο πηγαίνει στην Ινδονησία για μεγάλο χρονικό διάστημα και μαζί με τους τεχνίτες μεταμορφώνουν τα σχεδιά της στα αντικείμενα που βρίσκονται στο Fenalie.

Η δημιουργία είναι μία συνεχής γεμάτη αγάπη διαδικασία πάντα με υπέροχα ευφάνταστα αποτελέσματα.

Το Fenalie διαθέτει διακοσμητικά αντικείμενα φτιαγμένα από φυσικά υλικά, που σπανίζουν στις μέρες μας, σε προσιτές τιμές για να μην αποτελεί η διακόσμηση προνόμιο για τους λίγους.

Ειδικά από το 2009, η Φένια είχε την έμπνευση να αρχίσει και να επεκτείνει τον σχεδιασμό του μοντέρνου ματιού, σε πολλαπλές εναλλαγές έχοντας αποτέλεσμα να επηρεάσει την Ελληνική αγορά δημιουργώντας μία νέα διακοσμητική μόδα.

Φέτος η μόδα του ματιού κλείνει 10 χρόνια αποδεικνύοντας ότι το Fenalie επηρεάζει τις διακοσμητικές τάσεις.

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.