Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για online αγορές 39 € και άνω
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για online αγορές 39 € και άνω

40 ΧΡΟΝΙΑ FENALIE (1983-2022)

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΧΩΡΟΥ

fenalie-about-us-Dfenalie-about-us-M

Η Εταιρεία

Τσάντα υφασμάτινη cotton μεγάλη για την παραλία με χερούλια δερμάτινα χρώμα μπεζ
fenalie-in-the-making

To fenalie ιδρύθηκε το 1983. Το όνομα Fenalie προέρχεται από 3 ονόματα, Fenia (fen), Alexandra (al), Natalie (ie), τρεις ξαδέλφες παιδιά δύο αδελφών. Πρωτοποριακό τότε, έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα αποξηραμένα άνθη.

Tο Fenalie συνεχίζει να είναι συνώνυμο του καλού γούστου, που κάνει την διαφορά στο σπίτι σας, για μια όμορφη, μοναδική και ατμοσφαιρική διακόσμηση.

Μία μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών αντικειμένων υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε πολύ προσιτές τιμές είναι διαθέσιμα στο Fenalie για να διακοσμήσεις το σπίτι με γούστο και προσωπικότητα.

Tα τελευταία 22 χρόνια ανέλαβε τα ηνία η δεύτερη γενιά του Fenalie, η creative director Φένια Σπυράτου.

Η Φένια έχοντας πάντα ως αρχή την ηθική πρακτική του fair trade και επιστρατεύοντας το καλλιτεχνικό της ταλέντο, διατηρεί σταθερές συνεργασίες με έμπειρους τεχνίτες από Ινδονησία. Σχεδιάζει γκάμα αντικείμενων του Fenalie και στα ταξίδια της στην Ινδονησία τα σχεδιά της μεταμορφώνονται στα αντικείμενα που βρίσκονται στο Fenalie.

Η δημιουργία είναι μία συνεχής γεμάτη αγάπη διαδικασία πάντα με υπέροχα ευφάνταστα αποτελέσματα και χρώμα.

Ειδικά από το 2009, η Φένια είχε την έμπνευση να αρχίσει και να επεκτείνει τον σχεδιασμό του μοντέρνου ματιού, σε πολλαπλές εναλλαγές έχοντας αποτέλεσμα να επηρεάσει την Ελληνική αγορά δημιουργώντας μία νέα διακοσμητική μόδα.

Φέτος η μόδα του ματιού κλείνει 14 χρόνια αποδεικνύοντας ότι το Fenalie επηρεάζει τις διακοσμητικές τάσεις.

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.