Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για online αγορές 49 € και άνω
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για online αγορές 49 € και άνω

1983-2023    Fenalie: 40 χρόνια Trendsetter στον Κόσμο της Διακόσμησης

fenalie-about-us-Dfenalie-about-us-M

Η Εταιρεία

Fenia Spyratou owner and creative director of Fenalie
fenalie-in-the-making
Η Φένια Σπυράτου στην διαδικασία δημιουργίας σύνθεσης αποξηραμένων λουλουδιών

Η Fenalie, μια trendsetter εταιρεία στον κόσμο της διακόσμησης στην Ελλάδα, έχει ως βασικό στοιχείο από την ίδρυσή της το 1983 να παρακολουθεί τις τάσεις και να πρωτοπορεί στην διακόσμηση του σπιτιού.

Το ίδιο της το όνομα Fenalie πρωτότυπο αφού είναι ένας συνδυασμός των ονομάτων τριών ξαδέρφων: Fenia (Fen), Alexandra (al) και Natalie (ie).

Από την αρχή, η Fenalie έφερε καινοτόμες ιδέες στην ελληνική αγορά, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τα αποξηραμένα άνθη. Στα χρόνια που ακολούθησαν το Fenalie έγινε το συνώνυμο των αποξηραμένων λουλουδιών στην Ελλάδα!

Ωστόσο, η δημιουργικότητα της Fenalie δεν περιορίστηκε μόνο σε συνθέσεις αποξηραμένων λουλουδιών. Σταδιακά άρχισε επίσης να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικά αντικείμενα διακόσμησης που είναι προσιτά, διασφαλίζοντας ότι η διακόσμηση δεν είναι μόνο προνόμιο για λίγους.

Τα τελευταία 23 χρόνια, η Φένια Σπυράτου, η δημιουργική διευθύντρια και μέλος της δεύτερης γενιάς της οικογενειακής επιχείρησης, ηγείται της εταιρείας. Το καλλιτεχνικό της ταλέντο, σε συνδυασμό με μια ισχυρή δέσμευση για το δίκαιο εμπόριο, της επέτρεψαν να δημιουργήσει συνεργασίες με τεχνίτες από όλη την Ινδονησία. Τα συχνά ταξίδια της Φένιας στην Ινδονησία της επιτρέψαν να συνεργάζεται με ντόπιους τεχνίτες, ζωντανεύοντας τα σχέδιά της με μια συνεχή δημιουργική διαδικασία.

Μάλιστα το 2009 η Φένια εμπνεύστηκε να επανασχεδιάσει το παραδοσιακό “ματάκι” και από κόσμημα να του δώσει έναν διακοσμητικό χαρακτήρα με σύγχρονο και μοναδικό τρόπο, που έκτοτε έγινε τάση στην ελληνική αγορά. Αυτή η νέα ιδέα έχει διαρκέσει για περισσότερα από 15 χρόνια και έχει εδραιώσει τη φήμη της Fenalie ως trendsetter.

Καθώς η Fenalie γιορτάζει τα 40 χρόνια της, η εταιρεία επαναφέρει τα αποξηραμένα λουλούδια στην ελληνική αγορά, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των πιστών πελατών της και κεντρίζοντας το ενδιαφέρον μιας νέας γενιάς πελατών. Η δέσμευση της Fenalie στη δημιουργικότητα, τις προσιτές τιμές και την εξαιρετική εξυπηρέτηση επέτρεψε να παραμείνει η Fenalie πρωτοπόρα στον τομέα διακόσμησης τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες.

Μείνετε συντονισμένοι για την συναρπαστική επιστροφή των αποξηραμένων λουλουδιών στη συλλογή της Fenalie στην μοντέρνα προσέγγισή τους!

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.