Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για online αγορές 49 € και άνω
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για online αγορές 49 € και άνω

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1.ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ PAYCENTER ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Η υπηρεσία Paycenter της τράπεζας Πειραιώς προσφέρει ένα γρήγορο και ασφαλή τρόπο πληρωμής από το διαδίκτυο χωρίς να ανακοινώνετε τον αριθμό πιστωτικής σας κάρτας σε εμάς. Η συναλλαγή σας γίνεται σε ξεχωριστο παράθυρο, στο ασφαλές περιβάλλον του Paycenter της τράπεζας Πειραιώς. Για πληρωμή μέσω Paycenter χρειάζεται να έχετε μια πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Η συναλλαγή γίνεται με τα πρότυπα ασφάλειας PCI DSS Compliance και 3D secure.

2. ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑΣ ή  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ VIVA WALLET

Mπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε μέσω Viva Wallet. Η υπηρεσία ακολουθεί ακριβώς το ίδιο σύστημα με το Paypal.  Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στο Viva Wallet, μπορείτε να ανοίξετε εύκολα ένα λογαριασμό στο https://www.vivawallet.com/el-gr/sign-up/

Η εγγραφή και η δημιουργία λογαριασμού είναι δωρεάν.

Επίσης χωρίς να χρειάζεστε να κάνετε εγγραφή στην Viva Wallet μπορείτε να κάνετε πληρωμή με μια πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Η υπηρεσία Viva της Viva Wallet προσφέρει ένα γρήγορο και ασφαλή τρόπο πληρωμής από το διαδίκτυο χωρίς να ανακοινώνετε τον αριθμό πιστωτικής σας κάρτας σε εμάς.

3. ΜΕΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ PAYPAL

Η υπηρεσία Paypal προσφέρει ένα γρήγορο και ασφαλή τρόπο πληρωμής από το διαδίκτυο χωρίς να ανακοινώνετε τον αριθμό πιστωτικής σας κάρτας. Για πληρωμή μέσω Paypal χρειάζεται να έχετε μια πιστωτική κάρτα ή να μεταφέρετε το χρηματικό που θέλετε από έναν τραπεζικό λογαριασμό σας στον λογαριασμό σας Paypal. Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στο Paypal, μπορείτε να ανοίξετε εύκολα ένα λογαριασμό, ακολουθώντας τα απλά και κατανοητά βήματα που περιγράφονται στο https://www.paypal.com/gr/home

Η εγγραφή και η δημιουργία λογαριασμού είναι δωρεάν.

4. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Εάν έχετε επιλέξει για αποστολή εντός Ελλάδας ως τρόπο πληρωμής την “Αντικαταβολή”, πληρώνετε στο courier Speedex με μετρητά ή με πιστωtική κάρτα αντίστοιχο αντίτιμο και παραλαμβάνετε το πακέτο σας. Αυτός ο τρόπος πληρωμής επιβαρύνεται επιπλέον 3€ τα οποία είναι τα έξοδα της αντικαταβολής.

 

 

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.